Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Τριπλή «απειλή» για τον Ολυμπιακό από Τουρκία

11.07.24 | 12:04

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες του Ολυμπιακού επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η Τραμπζονσπόρ!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Taka, που ασχολείται ως επί το πλείστον με το ρεπορτάζ των πρώην πρωταθλητών Τουρκίας, ο σύλλογος της Τραπεζούντας προσπαθεί να φέρει εις πέρας μιας τεράστια μεταγραφική κίνηση, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στους κατόχους του Conference League για τρεις παίκτες.  Τους Κώστα Φορτούνη, Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Γιώργο Μασούρα.

«Η Τραμπζονσπόρ έκανε μια μεγάλη κίνηση στη μεταγραφική περίοδο και έστειλε επίσημη πρόταση για τους τρεις αστέρες του Ολυμπιακού, Φορτούνη, Ελ Κααμπί και Μασούρα, οι οποίοι κατέκτησαν το UEFA Conference League την περασμένη σεζόν. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν προσφέρει συνολικά 10 εκατ. ευτώ για την απόκτηση των τριών παικτών» αναφέρει το δημοσίευμα.

Στο ρεπορτάζ του τουρκικού μέσου αναφέρεται ακόμη: «Οι παίκτες θα συναντηθούν στις 10 Ιουλίου και θα μεταβούν στην Ολλανδία στις 15 του μήνα.

Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν με τον Κώστα Φορτούνη, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Σάλαϊ. Η Τραμπζονσπόρ σχεδόν διπλασίασε το ποσό που προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Έλληνα κεντρικό μέσο».

Συζυτήσεις με τον Μασούρα

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ περνά στον Μασούρα.

«Η Τραμπζονσπόρ έστειλε αντίγραφο συμβολαίου στον ατζέντη του Μασούρα, Γάτση, με τον οποίο προηγουμένως ήταν σε συνεχή επικοινωνία.

Στον Έλληνα μάνατζερ δόθηκε χρόνος να το εξετάσει. Το συμβόλαιο που προσφέρεται στον Μασούρα είναι τριετούς διάρκειας.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι η πρόταση για τον Μασούρα είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή του Ολυμπιακού.»

Και τέλος ο Ελ Κααμπί

«Ο τρίτος στόχος της Τραμπζονσπόρ είναι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί» αναφέρει η Taka και συνεχίζει:

«Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Φενερμπαχτσέ. Ο Μαροκινός επιθετικός είναι αυτή την εποχή σε διαπραγματεύσεις της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Η ελληνική ομάδα του προσφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ με μπόνους. Η Τραμπζονσπόρ είναι έτοιμη να ανεβεί πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ με μπόνους, καθώς δεν θα πληρώσει ρήτρα μεταγραφής.»

Και καταλήγει το κείμενο:  «Η γιγαντιαία κίνηση της Τραμπζονσπόρ έχει δημιουργήσει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της.

Αναμένεται με αγωνία αν θα πραγματοποιηθεί η τριπλή μεταγραφή των παικτών αυτών.»