Ο Αντραζ Σπόραρ πλασάρει τον Κοτάρσκι Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Σλόβαν για Σπόραρ: «Αμοιβαίο το ενδιαφέρον – Πρέπει πρώτα να τα βρούμε με τον Παναθηναϊκό»

16.07.24 | 16:09

Το μέλλον του Αντράζ Σπόραρ στον Παναθηναϊκό, βάσει του συμβολαίου του είναι ξεκάθαρο.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας, όμως, η πρώην ομάδα του Σλοβένου διεθνούς στράικερ, δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει την προσπάθειά της για τον «επαναπατρισμό» του παίκτη, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ιβάν Κμότρικ τζούνιορ.

Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει της περιόδου 2024/2025 ήταν επίσης ξεκάθαρος μετά την πρώτη ερώτηση που του έγινε: «Θα επιστρέψει στη Σλόβαν ο Σπόραρ; Έχει ο σύλλογος τα απαραίτητα χρήματα για τη μεταγραφή του; Είναι μια αναγκαία προσθήκη για την πρωταθλήτρια Σλοβακίας;».

Κι απάντησε: «Η άφιξη ενός τέτοιου παίκτη δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Οικονομικά είναι άκρως απαιτητική» εξήγησε ο Κμότρικ, ο οποίος συνέχισε: « Το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, αλλά πρέπει να έρθουμε σε συμφωνία και με τον σύλλογό του, τον Παναθηναϊκό».

Ο Κμότρικ γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να κάνει όχι μία, αλλά δύο δελεαστικές προσφορές. Η πρώτη στον Παναθηναϊκό και η δεύτερη στον  ποδοσφαιριστή για να τον πείσει να επιστρέψει, δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα της Αθήνας μέχρι το καλοκαίρι του 2026, γεγονός που αυτόματα αυξάνει την τιμή του σε περίπτωση ενδιαφέροντος.

«Η άφιξή του δεν θα ήταν για μόλις ένα χρόνο» παραδέχθηκε ο ισχυρός άνδρας της Σλόβαν, ο οποίος πρόσθεσε: «Συνολικά, μία τέτοια υπογραφή θα ήταν αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, για μας θα ήταν μία μεταγραφή-ρεκόρ».