INTIME

Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Επαφές της Ατλέτικο Μινέιρο με τον αντζέντη του Μπερνάρ

19.01.24 | 20:46

Ο Ροντρίγκο Καετάνο, CEO της Ατλέτικο Μινέιρο, αποκάλυψε στην Globo ότι ο ίδιος έχει έρθει σε επαφή με τον αντζέντη του Μπερνάρ, με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο της επιστροφής του βραζιλιάνου στην πατρίδα του.

Ελεύθερος το καλοκαίρι ο Μπερνάρ

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει το «ζήτημα» των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι του 2024, με τον Μπερνάρ να είναι ένας από αυτούς. Το όνομα του Βραζιλιάνου έχει συνδεθεί τις τελευταίες μέρες με την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ η ομάδα των «πρασίνων» φαίνεται να τον έχει ήδη αντικαταστήσει με την άφιξη του Τάσου Μπακασέτα.

Πιο συγκεκριμένα ο CEO του βραζιλιάνικου συλλόγου δήλωσε ότι έχει επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του Μπερνάρ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ακόμη αναφέρθηκε στην σημασία της επιστροφής του 31χρονου στην ομάδα μετά από 11 χρόνια.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ο Μπέρναρ είναι ένας αθλητής που είναι εξαιρετικά ταυτισμένος με την Ατλέτικο Μινέιρο, ένας νικητής, τον αγαπούν οι οπαδοί και τον αγαπάμε και εμείς. Ξέρω τον Αντριάνο Σπαντότο εδώ και πολύ καιρό. Εγώ ήμουν αυτός που τον προσκάλεσε. Το αν θα τα καταφέρουμε να τον πάρουμε ή όχι, αν θα επιστρέψει στη Βραζιλία ή όχι, μένει να φανεί».