ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν καλύτεροι – Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε» (vid)

31.03.24 | 22:55

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» για την δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με την Ένωση να παίρνει τη νίκη στα τελευταία λεπτά με το γκολ του Ελίασον.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε για το ματς, λέγοντας πως η ομάδα του συνολικά στην ανάλυση του ματς ήταν καλύτερη, αλλά και για την συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

Για το αν θεωρούσε καλύτερη την ομάδα του:«Πιστεύω πως έτσι είναι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να είχαμε κερδίσει. Ο τερματοφύλακάς τους είναι πιο επιτυχημένος και εκείνοι ήταν πιο αποτελεσματικοί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους συγχαρούμε».

Για το τι κρατάει:«Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Αν αναλύσουμε τα ημίχρονα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Αν δεν σκοράρεις αυτό μπορεί να συμβεί. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και να δηλώσουμε ότι δεν σταματάμε, έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Για το αν εστιάζει στην Ευρώπη πλέον:«Προς το παρόν το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το ματς της Τετάρτης και αυτό της Κυριακής. Έχουμε 10 μέρες μέχρι το ευρωπαϊκό ματς και μέχρι τότε εστιάζουμε στο πρωτάθλημα».