Παναθηναϊκός ΑΕΚ στοιχηματικές επιλογές Φωτογραφία: Intime

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

03.04.24 | 16:46

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00, Cosmote Sport 1) την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι στοιχηματικές επιλογές που υπάρχουν, είναι ιδιαίτερα πλούσιες, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη μάχη του τίτλου, καθώς μετά τις δύο πρώτες «στροφές» η ΑΕΚ επιβαβαιώνει τον τίτλο του φαβορί (1,73 να κατακτήσει τον τίτλο στην Interwetten), ούσα στην κορυφή της κατάταξης με 65 βαθμούς. Η περσινή νταμπλούχος έχει 2 παραπάνω βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (3,25 για να στεφθεί πρωταθλητής στην Interwetten), 6 από τον Παναθηναϊκό (6,75 να τερματίσει πρώτος στα playoffs στην Interwetten) και 8 από τον Ολυμπιακό (13,00 για να προσπεράσει στο τέλος και τους τρεις στην Interwetten).

Για να μπει σε αυτήν τη θέση, η Ένωση έκανε αυτό που φάνταζε λογικό στην πρεμιέρα, να κερδίσει δηλαδή τη Λαμία εκτός έδρας με 4-0, ενώ την προηγούμενη Κυριακή επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 στην «ΟPAP Arena». Το «τριφύλλι» έκανε εξαιρετική εκκίνηση στα playoffs με τη νίκη 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την 1η αγωνιστική, ενώ την προηγούμενη ηττήθηκε στη Λεωφόρο με 3-2 από τον ΠΑΟΚ.

Προγνωστικά στοιχήματος: Βγάζει πάντα αντίδραση ο Παναθηναϊκός, με μέταλλο πρωταθλήτριας η ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός έχει το «πρέπει» σε αυτήν την αναμέτρηση, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι σε ενδεχόμενη ήττα, η υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου θα είναι πολύ δύσκολη. Σε κάθε σημείο της σεζόν που τα πράγματα πήγαιναν άσχημα για το «τριφύλλι», έβγαζε αντίδραση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νίκη που έκανε στο Φάληρο στην πρεμιέρα των playoffs.

Από την άλλη, έχει τον πιο δύσκολο αντίπαλο για να το κάνει αυτό. Μια ομάδα που δύσκολα αποκλίνει από την στοχοπροσήλωσή της και σε όλα τα μεγάλα ματς βγάζει χαρακτήρα. Δεν είναι τυχαίο ότι τρέχει ένα εξαιρετικό σερί 17 αήττητων αγώνων στα ντέρμπι (συμπεριλαμβανομένων και του Άρη). Το ρεκόρ της είναι 10-7-0.

Αυτός είναι και ο λόγος που το διπλό αρχίζει να υποχωρεί ως απόδοση, λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο παιχνιδι. Ωστόσο, η Ένωση κόντρα στον Ολυμπιακό, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, δέχθηκε πολλές φάσεις κι ας κέρδισε στο τέλος με το γκολ του Ελίασον. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν άνθρωπο στον πάγκο, τον Φατίχ Τερίμ, που ξέρει από ειδικές καταστάσεις και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ακόμη και στον προπονητή με το καλύτερο διάβασμα των αγώνων στην Ελλάδα, τον Ματίας Αλμέιδα.

Κάποια στιγμή το σερί της ΑΕΚ ίσως να σπάσει. Αυτό δείχνει ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια για να συμβεί αυτό. Δεν είναι απαραίτητο, βέβαια, να συμβεί τώρα, καθώς -σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό- τη βολεύει και μια ισοπαλία. Δεδομένης της «συμπίεσης» στο διπλό, η διπλή ευκαιρία στο 1Χ έχει βάση και τη βρίσκουμε στο ικανοποιητικό 1,50 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν γκολ

Εάν κάτι μας έχουν διδάξει τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στη σεζόν, είναι ότι έχουν πάντα γκολ -και από τις δύο πλευρές. Το πρώτο ματς που έγινε στο ίδιο γήπεδο η ΑΕΚ είχε κερδίσει 2-1 τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είχαν προηγηθεί στο 10′ με τον Τζούρισιτς, ενώ οι «κτρινόμαυροι» είχαν κάνει την ανατροπή με τους Τσούμπερ στο 36′ και Πινέδα στο 68′.

Στο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2. Η Ένωση με πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία στο 90+6′ έσωσε την παρτίδα. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είχε ανοίξει το σκορ στο 24′, αλλά το «τριφύλλι» είχε κάνει την ανατροπή χάρη στα γκολ των Γεντβάι στο 31′ και Αράο στο 66′.

Τα μέχρι στιγμής παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα playoffs έχουν πάει στο G/G, σε αντίθεση με αυτά της ΑΕΚ που έληξαν στο N/G. Ωστόσο, τα μεταξύ τους δείχνουν αμφίσκορο και δεν είναι τυχαίο ότι είναι το φαβορί στο 1,75 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σημειώνεται τέρμα στα πρώτα 25 λεπτά

Εάν κάτι προκύπτει επίσης από τα παιχνίδια μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, είναι ότι σημειώνεται γκολ στα πρώτα 25 λεπτα των αγώνων. Αυτό είχε συμβεί τόσο στον αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τον Τζούρισιτς (10′) όσο και στην αναμέτρηση της «OPAP Arena» με τον Λιβάι Γκαρσία (24′).

Δεν αποκλείεται να επιβεβαβαιωθεί και πάλι ένα αντίστοιχο σενάριο. Άλλωστε, και οι δύο ομάδες διαθέτουν εκτός από εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και πολύ ικανούς παίκτες που φέρνουν από την άμυνά τους και απειλούν στις στημένες φάσεις. Επιλέγουμε τον χρόνο επίτευξης πρώτου γκολ στο διάστημα 1′-29′ στο 1,90 της Interwetten.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Οι στοιχηματικές προτάσεις

Συνοπτικά, λοιπόν, μπορούμε να πάμε στις εξής επιλογές, είτε μόνες τους, είτε σε ένα bet builder.