Credits: X/ Levante UD

Ολυμπιακός

Στο ραντάρ του Ολυμπιακού ο Ρούμπεν Βέζο

30.01.24 | 14:22

O Ολυμπιακός μπορεί να έβαλε τέλος στα σενάρια για περαιτέρω ενίσχυση, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου φέρεται να έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Ρούμπεν Βέζο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός της Λεβάντε αποτελεί μία από τις λύσεις για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των Πειραιωτών, ειδικά από τη στιγμή που ο Τζάκσον Πορόζο θα αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα, από την Ισπανία προκύπτει η πληροφόρηση ότι οι συζητήσεις για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό γίνονται μέσω του εκπροσώπου του, Ζόρζε Μέντες.

Ελεύθερος το καλοκαίρι ο Βέζο

Το συμβόλαιο του Βέζο με τη Λεβάντε ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται διατεθειμένος να πληρώσει ένα ποσό στην ισπανική ομάδα και να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από τώρα.

Τη φετινή σεζόν ο Πορτογάλος στόπερ έχει καταγράψει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη Λεβάντε, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει συνολικά 165 φορές, έχοντας 4 γκολ. Επίσης, έχει αγωνιστεί στη Βαλένθια (84 ματς, 3 γκολ, 3 ασίστ), τη Γρανάδα (18 ματς) και τη Βιτόρια Σετούμπαλ (14 ματς, 1γκολ, 1ασίστ).