Ολυμπιακός

«As»: «Βλέπουν τον Μεντιλίμπαρ σαν θεό στην Ελλάδα»

03.05.24 | 15:03

Ο Μεντιλίμπαρ προκαλεί τρέλα στην Ελλάδα.

Με αυτό τον τίτλο η «As» περιγράφει την «επόμενη μέρα» του απίστευτου διπλού του Ολυμπιακού στο «Βίλα Παρκ» και την υποδοχή που επεφύλασσαν οι οπαδοί στον Ισπανό τεχνικό και στους παίκτες κατά την άφιξή τους από το Μπέρμιγχαμ.

«Το όνομα του Ισπανού προπονητή ήταν αυτό που τραγουδούσαν περισσότερο οι εκστασιασμένοι φίλαθλοι στο αεροδρόμιο» προσθέτει το ισπανικό μέσο και συνεχίζει:

«Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Αθήνα νωρίς το πρωί της Παρασκευής, μετά την πολύ μεγάλη νίκη στο “Βίλα Παρκ”, στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών της Conference League.

Με που προσγειώθηκε η αποστολή στην Ελλάδα, ξέσπασε τρέλα στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Πλήθος κόσμου περίμενε επί ώρες το αεροπλάνο που μετέφερε τους παίκτες του Ολυμπιακού από την Αγγλία στο διεθνές αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Οι οπαδοί ήταν τρελοί με αυτό που  έκανε ο Ολυμπιακός.

Φώναζαν ρυθμικά «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός ή, Μεντιλίμπαρ, Μεντιλίμπαρ»

Ο σκόρερ Αγιούμπ Ελ Κααμπί αποθεώθηκε, όπως και ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός αποθεώθηκε από τους εκστασιασμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αρχίζουν να τον βλέπουν σαν Θεό.

Οι Έλληνες οπαδοί θεωρούν τον Μεντιλίμπαρ ως τον βασικό υπαίτιο για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του, με εξαίρεση το Youth League που κατέκτησε πριν από λίγες εβδομάδες.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θεωρούν τον Μεντιλίμπαρ ως ηγέτη μιας ομάδας που σπάει όλα τα ρεκόρ στο Conference League.»