Πανσερραϊκός, Αλέξανδρος Σαλβάνος O Αλέξανδρος Σαλβάνος με τον προπονητή του στην Κ19 του Πανσερραϊκού, Πέτρο Στοϊλα. Φωτογραφίες: Panserraikos FC

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Πανσερραϊκός: Στην πρώτη ομάδα ο μεσοεπιθετικός της Κ19, Αλέξανδρος Σαλβάνος

17.05.24 | 14:08

Μετά την ανάδειξη των Τσιμίκα, Κουτσίδη και Αποστολόπουλου τα προηγούμενα χρόνια, οι οποίοι διαπρέπουν σε υψηλό επίπεδο, Πανσερραϊκός ετοιμάζεται να δώσει τόπο και ευκαιρίες σε νέα ταλέντα.

Τη σκυτάλη πήραν την τελευταία τριετία, με Σοφιανό και Μασκανάκη, που έκαναν φέτος ντεμπούτο στη Stoiximan Super League, με αρκετά ενεργό ρόλο, ενώ έπεται συνέχεια.

Ήδη πριν λίγες μέρες προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ο 16χρονος αριστερός μπακ, Σταύρος Βασιλάκος, ενώ τώρα έρχεται η σειρά για τον Αλέξανδρο Σαλβάνο. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε πριν ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης, έπαιζε στην Super League Νέων με την Κ19 των «λιονταριών» υπό τις οδηγίες του Πέτρου Στοϊλα και προωθείται στην ανδρική ομάδα με επαγγελματικό συμβόλαιο.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "e 東S新団IP年品1番新 PANSERRAIKOS πον MEI ΜΕΓΑΛΟΣ XOPHrO novibet el novibet មេោកូ្រ novibet เ.น. นาคโด 西 novibet Stoiximan NOVA NOVA ば novi Stoiximan NOVA Stoiximan NOVA ោក" Stoiximan novibet ΠΟι novibet novibet Q-ENERGIA novibet Stoiximan IVA NOVA 00 MONE et novibet novibe Διός 조A널 Stoiximan NOVA จ novibet แหน novibet Stolximan novibet Διός M ก テー See vibet avance novi Διός MAM novibet novibet novibet Q-ENERGIA ava novib ENERGIA novibet et novibet Q& Διός MAM แน ovibet novi"

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σερραίων:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αλέξανδρο Σαλβάνο, ο οποίος θα φοράει την φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να αποδεικνύει καθημερινά πως κύριος στόχος του είναι η ανάδειξη των ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομών μέσα από την συστηματική τους εκπαίδευση.

Ο 18χρονος(03/06/2006) μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε φέτος με την ομάδα Κ19 στο πρωτάθλημα της Super League, έχοντας αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης.

Αλέξανδρε, το μέλλον σου ανήκει».