ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ Φωτογραφία: Eurokinissi

Ολυμπιακός

A Bola: «Δεν έχει αποφασίσει αν θα πληρώσει τη ρήτρα του Κάρμο ο Ολυμπιακός» (pic)

09.05.24 | 08:40

Μία από τις μεταγραφές στις οποίες προχώρησε ο Ολυμπιακός τον περασμένο Ιανουάριο κι έχει αναδειχθεί σε κομβική μέχρι στιγμής στην πορεία των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι ο Νταβίντ Κάρμο.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας, έχει αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στη «μετάλλαξη» της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας του Μεντιλίμπαρ, γεγονός που καθιστά την παραμονή του στο λιμάνι επιτακτική για τη νέα σεζόν.

Ο Κάρμο, ο οποίος είναι δανεικός από την Πόρτο, έχει ρήτρα αγοράς 17,5 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που σύμφωνα με την A Bola οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα δώσουν.

Στο δημοσίευμα επίσης γίνεται και αναφορά στη δήλωση που έκανε πριν καιρό ο πρόεδρος της Πόρτο ότι ο ο Ολυμπιακός θα αγοράσει τον Νταβίντ Κάρμο, διαψεύδοντας την κάθετα καθώς όπως τονίζεται ήταν «τέχνασμα ενόψει προεκλογικής εκστρατείας».

Τέλος, στο κείμενο αναφέρεται και το όνομα του Φραν Ναβάρο, ο οποίος αγωνίζεται επίσης με τη μορφή δανεισμού από τους «δράκους» στον Ολυμπιακό, με τις πιθανότητες να αποκτηθεί να είναι σαφώς λιγότερες από αυτές του 24χρονου κεντρικού αμυντικού.