Δόξα Δράμας: Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα οι αυτοδιοικητικοί φορείς του νομού Φωτογραφία: FC Doxa Dramas (Facebook)

Α Όμιλος

Δόξα Δράμας: Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα οι αυτοδιοικητικοί φορείς του νομού

05.02.24 | 22:43

Επισκέψεων συνέχεια στη Δόξα Δράμας, καθώς σειρά πήραν οι αυτοδιοικητικοί φορείς του νομού.

Εκτός από την παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου σε γραφεία και μουσείο, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, βουλευτές, δήμαρχοι και αντιπεριφερειάρχης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συσπείρωσης και συνεργασίας από τη διοίκηση της Δόξας Δράμας, όπως ενημέρωσαν σχετικά οι «μαυραετοί».

Η διοίκηση βάζει θετικό πρόσημο στη συγκεκριμένη σύσκεψη, κάνοντας λόγο «όχι για ευχολόγια, αλλά για πραγματική βοήθεια».

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο

Αναλυτικά η ενημέρωση της Δόξας Δράμας:

«Στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο σύλλογος μας τα πλέον ενθαρρυντικά νέα ήρθαν από την ανταπόκριση που είχαν στο κάλεσμα μας οι διοικητικοί φορείς του νομού.

Βουλευτές, αντιπεριφεριάρχης και οι τέσσερις από τους πέντε δημάρχους του νομού ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πρόσκληση που τους έγινε.

Έτσι τονίστηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η Δόξα Δράμας, η μητροπολιτική ομάδα και ιστορική εκπρόσωπος του δραμινού ποδοσφαίρου έξω από σύνορα του νομού δεν προχωράει σε μοναχικό δρόμο αλλά έχει κοντά τη βοήθεια και τη στήριξη όλων.

Στήριξη που δεν περιορίζεται σε απλά λόγια και ευχολόγια αλλά μετουσιώνεται σε πραγματική βοήθεια

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που μελετούν και πίνακας
Παρόντες οι τρεις βουλευτές του νομού μας, ο Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος και ο Αναστάσιος Νικολαΐδης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Πατακάκης και οι δήμαρχοι Γιώργος Παπαδόπουλος (Δράμας), Γιώργος Βογιατζής (Δοξάτου), Γιάννης Παπαϊγνατίου (Εκπρόσωπος του Δήμου Νευροκοπίου και του δημάρχου Λευτέρη Ταμπουρίδη) και ο Αναστάσιος Καγιάογλου (Παρανεστίου).

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και πίνακας

Μοναδικός απών, ο δήμαρχος της Προσοτσάνης Θόδωρος Αθανασιάδης για τον οποίο ελπίζουμε να είναι κοντά μας στην πρώτη ευκαιρία.

Επίσης παρότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος είχε αποχωρήσει, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Γιώργος Χατζησαρόγλου παρέμεινε στη συγκέντρωση και μάλιστα πήρε το λόγο όπου μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε να στηρίξει και αυτός την προσπάθεια του συλλόγου μας.

Άπαντες ήταν θετικοί με κινήσεις ουσίας οι οποίες αναμένεται να αποδώσουν άμεσο αποτέλεσμα. Με πρώτο και πλέον ουσιαστικό στις τοποθετήσεις του τον οικοδεσπότη δήμαρχο Γιώργο Παπαδόπουλο, όλοι οι παριστάμενοι άκουσαν, πρότειναν και έδωσαν πολύ ενθαρρυντικά πρώτα δείγματα γραφής των προθέσεων τους».