Δόξα Δράμας: Ξεναγήθηκε σε γραφεία και μουσείο ο Μπαλτάκος – Τι είπε για Λουκανίδη Φωτογραφίες: Fc Doxa Dramas (Facebook)

Α Όμιλος

Δόξα Δράμας: Ξεναγήθηκε σε γραφεία και μουσείο ο Μπαλτάκος – Τι είπε για Λουκανίδη

05.02.24 | 13:36

Εκτός από την κοπή βασιλόπιτας της ΕΠΣ Καβάλας στη Χρυσούπολη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, βρέθηκε και στη Δράμα, όπου επισκέφτηκε τα γραφεία και το μουσείο της Δόξας.

Ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας βρέθηκε για ένα τριήμερο στην περιοχή, ενώ στα γραφεία των «Μαυραετών» τον συνόδεψε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Τάκης Μπαλτάκος ενημερώθηκε για τα θέματα της Δόξας, καθώς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ιστορικής ομάδας, Δημήτρη Περσίδη και μέλη του Δ.Σ.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο

Ακολούθως, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ξεναγήθηκε στο χώρο του μουσείου των Δραμινών από τη γενική γραμματέα, Νεκταρία Κράλλη.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Εκτός των άλλων, το ενδιαφέρον του επικεντρώθηκε στα εκθέματα που υπήρχαν και αφορούσαν τη μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Τάκη Λουκανίδη.

Λίγο πριν την αποχώρηση του από τα γραφεία της Δόξας δέχθηκε αναμνηστικά δώρα και πιο συγκεκριμένα ένα αγαλματάκι με το Μαυραετό, βιβλίο με την ιστορία του συλλόγου, αλλά και το νέο ημερολόγιο του ΓΣ Δόξα Δράμας.