Εορδαϊκός Credits: Eordaikos FC

Γ' Εθνική

Εορδαϊκός: «Δεν έφτασε καμία επίσημη πρόταση μέσα στη διορία»

22.06.24 | 16:33

Για απουσία σοβαρών προτάσεων και «καθαρά καφενειακές συζητήσεις» έκανε λόγο ο Εορδαϊκός, σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε για την έλλειψη ενδιαφέροντος για την επόμενη μέρα στα διοικητικά.

Στην ομάδα της Πτολεμαϊδας έληξε η διορία που είχε δοθεί ως τις 20 Ιουνίου για να εκδηλωθεί το όποιο ενδιαφέρον από κάποια κατεύθυνση με επίσημο τρόπο και είναι γνωστή η πρόθεση απεμπλοκής του νυν προέδρου, Αθανάσιου Κρυτσάνη.

Η αβεβαιότητα παραμένει μετά τον υποβιβασμό από τη Γ΄ Εθνική στο τοπικό Κοζάνης, στην ομάδα της Εορδαίας για την επόμενη μέρα.

Παράταση ως 14/7 για ενδιαφερόμενους

Ουσιαστικά, δίνεται παράταση ως τις 14 Ιουλίου, για όσους ενδιαφέρονται να εκδηλωθούν, ώστε να διεκδικήσουν το χρίσμα για τη διοίκηση σε γενική συνέλευση που θα οριστεί για τα τέλη Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εορδαϊκού:

«Εχθές (20/6) έληξε η διορία της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ανάληψη της διοίκησης του «Φ.Σ Εορδαϊκός» όπως αυτή ορίστηκε στη έκτακτη γενική συνέλευση προ ενός μηνός.

Δυστυχώς, τα λεγόμενα του προέδρου του συλλόγου κ. Αθανάσιου Κρυτσάνη στην προ ενός μηνών έκτακτη γενική συνέλευση για την μη προσδοκώμενη στήριξη του κόσμου της Εορδαίας όλα αυτά τα χρόνια επιβεβαιώθηκε από την απουσία σοβαρών προτάσεων.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση που προηγήθηκε το προηγούμενο διάστημα ο κ. Κρυτσάνης γνωστοποίησε την επιθυμία του για την απεμπλοκή του από τα κοινά του συλλόγου και παράλληλα έκανε «άνοιγμα» σε κάθε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει με ΕΠΙΣΗΜΟ τρόπο την επιθυμία να αναλάβει τις τύχες του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας.

Κατά καιρούς «ακούστηκαν» και γράφηκαν πολλά για υποτιθέμενους ενδιαφερόμενους και για φιλολογικό ενδιαφέρον το οποίο ποτέ δεν μετουσιώθηκε σε κάποια επίσημη πρόταση και έμεινε σε καθαρά καφενειακές συζητήσεις.

Προς αποκατάσταση όλων αυτών αλλά και για την ορθή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του Εορδαϊκού που αγωνιά σχετικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου έχουμε να αναφέρουμε πως ΔΕΝ έχει φτάσει καμία ΕΠΙΣΗΜΗ πρόταση ή «κρούση» στην νυν διοίκηση του συλλόγου.

Κατόπιν όλων αυτών και με μεγάλη μας απογοήτευση και προβληματισμό σαν διοίκηση του ιστορικού αυτού συλλόγου αλλά και με το «βάρος» της ευθύνης που κουβαλάμε το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι παρακάτω ενέργειες:

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο τις υπάρχουσας διοίκησης και θα αναλάβει τις αποφάσεις τις οποίες θα κρίνει ότι είναι σωστές για την ύπαρξη και τη συνέχεια του Συλλόγου χωρίς κανενός είδους δέσμευση προς κανέναν πέραν από των ανθρώπων που έτρεξαν και μάτωσαν για το Σύλλογο και των λιγοστών πραγματικά αγνών φίλων στο Συλλόγου.

Στα τέλη Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην οποία μπορούν τα ενήμερα μέλη του συλλόγου να θέσουν τον εαυτό τους σε υποψηφιότητα προκειμένου να εκλεγούν στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου.

Τα ενήμερα μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκλογές του συλλόγου θα πρέπει να εκδηλώσουν την υποψηφία τους μέχρι τις (14/7) με επίσημο τρόπο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μονάχα όσοι είναι εγγεγραμμένοι και ενήμεροι τουλάχιστον ένα έτος από τη δημοσίευση της παρούσας όπως αυτό ορίζεται από το καταστατικό.

Οι ενδεδειγμένοι τρόποι υποβολής υποψηφιότητας είναι είτε μέσω του email: [email protected] είτε μέσω μηνύματος στα επίσημα social της ομάδος, είτε με επικοινωνία στα μέλη του ΔΣ και στα σημεία Καφέ Τα Πάντα και Καφέ Αφρόκρεμα (αμφότεροι μέλη του ΔΣ του Συλλόγου).

Με τιμή

“Δ.Σ. Φ.Σ. Εορδαϊκός”