Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Φουλάρει για γκολκίπερ η ΑΕΚ

11.06.24 | 22:24

Γράφει: Άκης Γεωργίου

O μεταγραφικός σχεδιασμός εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων φουλάρει για τα καλά στην ΑΕΚ, ανεξάρτητα από τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν σε ότι αφορά τη διοικητική μετάβαση του συλλόγου. Όπως έχουμε γράψει και το προηγούμενο διάστημα οι διοικητικές αλλαγές δεν διαφοροποιούν, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, τον τρόπο με τον οποίο ήδη εξελίσσεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός της «Ένωσης», τόσο σε ότι έχει να κάνει με τις προδιαγραφές όσο και με τα οικονομικά δεδομένα.

Σε ότι αφορά το θέμα του τερματοφύλακα το ενδεχόμενο να προχωρήσει η ΑΕΚ στην απόκτηση δύο και όχι μόνο ενός γκολκίπερ δείχνει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή. Βέβαια στην περίπτωση αυτή θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης των Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη, εγχείρημα όχι και τόσο απλό αφού ειδικά στην περίπτωση του Αυστριακού, ο παίκτης έχει ένα αρκετά ψηλό συμβόλαιο.

Εκτός από τον Μπρινιόλι ο οποίος παραμένει στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ χωρίς όμως να υπάρχει κάτι οριστικό, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων για τις οποίες η «Ένωση» έχει ήδη κάνει κάποιες επαφές. Στη συγκεκριμένη λίστα υπάρχουν Έλληνες (που αγωνίζονται στο εξωτερικό) και ξένοι γκολκίπερ.

Σε κάθε περίπτωση η απόκτηση τερματοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ και κρίνεται ως επείγον προκειμένου η ιστορία να κλείσει πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.