Παναιτωλικός οπαδοί Τρίπολη Φωτογραφία: Intime

ΓΓΑ

«Κόκκινο» Βρούτση για εισιτήρια στους οπαδούς του Παναιτωλικού παρά το ΟΚ του Αστέρα Τρίπολης

19.04.24 | 13:41

Όπως στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (13/4) με την Κηφισιά στην Καισαριανή, έτσι και στον αυριανό (20/4, 19:30) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης,  «άναψε κόκκινο» στη μετακίνηση των φιλάθλων του Παναιτωλικού, χωρίς ωστόσο στην απόφαση να αναφέρεται ή απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Αστέρας Τρίπολης όσο και η Αστυνομία απάντησαν θετικά στο αίτημα της ομάδας του Αγρινίου για την παρουσία των φιλάθλων της στο ματς για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Βέβαια, η Αστυνομία συναίνεσε με τον όρο πως η μετακίνηση των φιλάθλων του Παναιτωλικού θα γίνει μεμονωμένα και όχι οργανωμένα.

Ειδικότερα ο Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε:

«- Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα 5 ης αγωνιστικής των Play Outs του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 20-04-2024 και ώρα 15.00, στο γήπεδο “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ” στην Τρίπολη, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

– Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, καθώς και διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής των Play Outs της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 21/04/2024 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

– Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Α.Ο. Τρίκαλα κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024 μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Άρτας και Α.Ο. Τρίκαλα ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 20-4-2024 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

– Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 6ης αγωνιστικής των PLAY-OFFS, του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2, αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ATHENS KALLITHEA FC) – Π.Α.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 21/04/2024 και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ”, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

– Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 6ης αγωνιστικής των Play Offs του Α’ Ομίλου, του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2, περιόδου 2023- 2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ο οποίος θα διεξαχθείτο Σάββατο 20/04/2024 και ώρα 16:00, στο Γήπεδο AEL FC ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».