Γιώργος Λάλας, Δόξα Δράμας Φωτογραφίες: Facebook, FC Doxa Dramas

Γ' Εθνική

Λάλας στο monobala: «Να αλλάξει αμέσως κατηγορία η Δόξα Δράμας – Mετά να δει ψηλότερα»

10.06.24 | 20:48

Στο monobala.gr μίλησε ο νέος τεχνικός της Δόξας Δράμας, Γιώργος Λάλας, αναφορικά με την προσπάθεια «αναγέννησης» της ιστορικής ομάδας, κάνοντας επανεκκίνηση με την ισχυρή διοίκηση του Άγγελου Καλλινικίδη και των συνεργατών του, παίζοντας για πρώτη φορά στο τοπικό.

Ο Δραμινός προπονητής, άλλοτε Πανδραμαϊκού (μέχρι πρότινος), Προσοτσάνης (Γ΄ Εθνική) και αρκετών ομάδων της Ένωσης, άριστος γνώστης των ποδοσφαιρικών συνθηκών στο νομό τόνισε ότι είναι μονόδρομος και αδιαπραγμάτευτη η άμεση επάνοδος στη Γ΄ Εθνική, ως πρώτο σκαλοπάτι για την ολοκληρωτική επιστροφή των «Μαυραετών» στο προσκήνιο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Γιώργος Λάλας στέκεται στη στιβαρή νέα διοίκηση και στην πρόθεση αξιοποίησης των Δραμινών, είτε μέσω ανανεώσεων, είτε με νέες προσθήκες. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι τιμή μου που ανέλαβα μια ομάδα με την ιστορία και το όνομα της Δόξας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με δραμινά παιδιά, που θα τα δουλέψουμε, ώστε να αλλάξει αμέσως κατηγορία η Δόξα. Να περάσει στην επόμενη και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, για να φτάσει εκεί που της αξίζει το όνομα και η ιστορία της.

Η Δόξα είναι η κορυφή της Δράμας, μια ομάδα που τη γνωρίζουν πανελλήνια, έχει τεράστια ιστορία. Έφτασε στα τοπικά, αλλά η ιστορία είναι μεγάλη και θέλουμε να την επαναφέρουμε άμεσα στις εθνικές κατηγορίες».

«Ισχυρή διοίκηση με όραμα και φιλοδοξία»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για να συνεχίσει ο τεχνικός των «Μαυραετών»: «Κοιτάμε τα παιδιά που ήταν πέρυσι στην ομάδα, να δούμε ποιοί θα μείνουν και μετά θα προσθέσουμε τα παιδιά που ξεχώρισαν στο ποδόσφαιρο της Δράμας, είτε στο τοπικό, είτε από εθνική κατηγορία. Δουλεύουμε για ανανεώσεις και μεταγραφές, ως παράλληλη διαδικασία.

Από τον κόσμο περιμένουμε να στηρίξει την ομάδα, που θα αποτελείται από δραμινά παιδιά, για να αλλάξει άμεσα κατηγορία, όπως προείπα. Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας.

Δεν έχουμε χρόνο για να σκεφτούμε την προσαρμογή στα νέα δεδομένα, πρέπει γυρίσει αμέσως η Δόξα στη Γ΄ Εθνική. Η ομάδα αυτή τη στιγμή, παρότι θα είναι στο τοπικό, διαθέτει πολύ ισχυρή διοίκηση, με φιλοδοξία να τη φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, είναι σημαντικό αυτό. Έχει όραμα και πλάνο μακράς πνοής, δεν επικεντρώνεται μόνο στο φέτος».