Μακεδονικός Ο στενός συνεργάτης του Στέλιου Μαλεζά στο τεχνικό επιτελείο του Μακεδονικού, Γιώργος Κετικίδης-Credits: Makedonikos FC-Facebook

Superleague 2

Μακεδονικός: Kαρέ ανανεώσεων στο τεχνικό επιτελείο

18.06.24 | 22:31

Μετά την παραμονή του προπονητή Στέλιου Μαλεζά, ο Μακεδονικός γνωστοποίησε την ανανέωση συνεργασίας και με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ.

Ο λόγος για τον βοηθό προπονητή Γιώργο Κετικίδη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Νούλη Σιαμίδη, τον γυμναστή και αναλυτή απόδοσης Κώστα Στατερούδη και τον αναλυτή-σκάουτερ, Νίκο Γιαμπολδάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Ο Νούλης Σιαμίδης (Credits Makedonikos Fc-Facebook)

Αναλυτικά η ενημέρωση των «πράσινων»:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με όλα τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών, για την σεζόν 2024/25!

Η πιο επιτυχημένη πορεία του Μακεδονικού, με την κατάκτηση της υψηλότερης θέσης (3η στην Super League 2) στα εθνικά πρωταθλήματα από το 1986 μέχρι σήμερα, αποτελεί σε μεγάλο βαθμό επίτευγμα που αποδίδεται στην δουλειά του coach Στέλιου Μαλεζά και των συνεργατών του.

Έτσι, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον 39χρονο προπονητή, στο πλευρό του θα συνεχίσουν οι Γιώργος Κετικίδης (βοηθός προπονητής), Νούλης Σιαμίδης (προπονητής τερματοφυλάκων), Κώστας Στατερούδης (γυμναστής, αναλυτής απόδοσης) και Νίκος Γιαμπολδάκης (αναλυτής, scout).

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στο επιτελείο την επανάληψη αντίστοιχης πορείας και αποτελεσμάτων στην σεζόν που ανοίγεται πλέον μπροστά μας!».