Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Ούτε… γρατζουνιά στη Νέα Φιλαδέλφεια

13.05.24 | 22:52

Στις εποχές που η προπαγάνδα μέσω κυρίως των social media μπορεί πολλές φορές να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καλό θα είναι να υπενθυμίζονται τα αυτονόητα.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε την σεζόν που ο Ολυμπιακός γράφει την πιο «χρυσή» σελίδα της ευρωπαϊκής ιστορίας του ο τελικός διεξάγεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην έδρα της ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες θέλουν να γίνουν και σε επίπεδο ανδρών ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που θα κερδίσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο και αυτός είναι ο μοναδικός στόχος τους για το βράδυ της 29ης Μαΐου. Να κερδίσουν το τρόπαιο και να πανηγυρίσουν μια ιστορική επιτυχία.

Οτιδήποτε άλλο ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας

Ο Ολυμπιακός θα πάει με πολιτισμό στη Νέα Φιλαδέλφεια και όλος ο οργανισμός εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, ώστε να μην υπάρξει ούτε μια γρατζουνιά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Θα πρέπει να θεωρείται ότι το ίδιο θα κάνουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές και θα συμβάλλουν ώστε ο τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου.

Τέλος ο τελικός της OPAP Arena αποτελεί και μια ευκαιρία για τον κρατικό μηχανισμό να δείξει πως μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα αθλητικά event στα πρότυπα της Ευρώπης.