Η ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ένωσης Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Παλαίμαχοι ΑΕΚ σε Μελισσανίδη: «Πήρες την ΑΕΚ μεγάλη και την έκανες ακόμα μεγαλύτερη»

11.06.24 | 11:59

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανακοίνωσε χθες πως παραδίδει τα ηνία της ΑΕΚ στον Μάριο Ηλιόπουλου με την ομάδα να γυρίζει σελίδα.

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μελισσανίδη με μία ευχαριστήρια ανακοίνωση για όσα προσέφερε και καλωσορίζει τον νέο ιδιοκτήτη της Ένωσης.

Aναλυτικά το μήνυμα τωμ Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ  αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο διοικητικό ηγέτη της αγαπημένης μας ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη και να ευχηθεί  στον νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριο Ηλιόπουλο να επιτύχει στο έργο του και να γράψει και αυτός με χρυσά γράμματα το όνομά του στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου μας. Δημήτρη Μελισσανίδη, αφήνεις πίσω σου τεράστια παρακαταθήκη.

Όλα όσα πέτυχε η ΑΕΚ στην πρώτη θητεία σου πριν τρεις δεκαετίες αλλά και σε αυτά τα τελευταία 11 χρόνια που είχες την αγαπημένη μας ομάδα στα χέρια σου, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι και η αγωνιστική υπερηφάνεια που πρόσφερες στην ΑΕΚ. Είναι πάνω απ’ όλα η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που μόνο εσύ θα μπορούσες να πετύχεις απέναντι σε όλους και σε όλα.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ και ειδικά εμείς που φορέσαμε τα τιμημένα χρώματά της, σε ευχαριστούμε και σε ευγνωμονούμε. Σε όλα αυτά τα χρόνια ήσουν προστάτης και πατρική φιγούρα. Πήρες την ΑΕΚ μεγάλη και την έκανες ακόμα μεγαλύτερη. Δεν σου λέμε αντίο, γιατί ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να φύγεις και ότι θα είσαι πάντα κοντά μας και ανάμεσά μας, να αγωνιάς για την ΑΕΚ και να την καμαρώνεις να μεγαλουργεί μέσα στο παλάτι πού εσύ της χάρισες.

Μάριε Ηλιόπουλε, έχεις μπροστά σου έργο δύσκολο και ιερό. Έχεις να δώσεις μάχες για τα συμφέροντα της ομάδας μας. Σε στηρίζουμε, σε εμπιστευόμαστε και συντασσόμαστε δίπλα σου, στρατιώτες του μεγαλείου της ΑΕΚ!