Χρήστος Παπαδημητρίου, Διαγόρας Ρόδου, Super League 2 Δ. Σ. SUPER LEAGUE 2 (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Superleague 2

Παπαδημητρίου: «Ένας όμιλος στη Super League 2 – Ενδιαφέρον από Nova και Cosmote»

18.05.24 | 09:35

O πρόεδρος του Διαγόρα Ρόδου, Χρήστος Παπαδημητρίου και συνάμα αντιπρόεδρος της Super League 2, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με το Αιγάλεω, εκτός από την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Ράτκο Ντόστανιτς, έδωσε και άλλες… ειδήσεις.

Ο ισχυρός άνδρας των Δωδεκανήσιων απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν δυο όμιλοι στην κατηγορία την επόμενη σεζόν, επισημαίνοντας: «Η προκήρυξη προβλέπει έναν όμιλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν υπάρχει περίπτωση δύο ομίλων, ούτε μια στο… εκατομμύριο! Αν θέλουν κάποιοι από τη βόρεια Ελλάδα να κάνουν άλλο πρωτάθλημα από εκεί, αυτό έχει τελειώσει, ένας όμιλος θα είναι με 20 ομάδες. Ο κανονισμός λέει ότι το κενό καλύπτεται μόνο αν οι ομάδες είναι κάτω των 18».

«Ενιαίος όμιλος για σοβαρότητα – Φέτος από τις καλύτερες χρονιές»

Για να καταλήξει ο Χρήστος Παπαδημητρίου, επί του θέματος: «Ένας όμιλος ενιαίος, για να υπάρχει μια σοβαρότητα. Φέτος ήταν από τις καλύτερες χρονιές που έχει γίνει στο πρωτάθλημα. Ήταν αξιόπιστο 100%. Μέχρι τελευταίες αγωνιστικές στο Βορρά και στο Νότο δεν ξέραμε ποιος θα πάρει πρωτάθλημα και ποιος θα πέσει. Υπάρχουν προτάσεις για τα τηλεοπτικά. Ενδιαφέρθηκαν φέτος και η Cosmote και η Nova, τα δυο μεγάλα κανάλια και ζητούν έναν όμιλο, γιατί είναι πιο αξιόπιστος. Αυτό κάτι δείχνει. Πέρυσι μας μποϊκοτάρισε η ΕΡΤ και δεν πήραμε χρήματα. Φέτος με αυτό που είδατε όλοι, σε ποιο παιχνίδι υπήρχε αδιάφορη ομάδα; Σε κανένα! Δεν ακούστηκε το παραμικρό».