Ο Κώστας Μπράτσος, προπονητής της Κηφισιάς Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Τέλος ο Μπράτσος από την Κηφισιά

20.05.24 | 13:52

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μπράτσο ανακοίνωσε η Κηφισιά, η οποία ευχαρίστησε θερμά τον Έλληνα τεχνικό για τη δουλεία του στον πάγκο της ομάδας.

Η ομάδα των βορείων προαστίων τόνισε πως χάρη σε αυτόν κατάφερε η ομάδα να έχει πιθανότητες παραμονής στην Stoiximan Super League μέχρι και 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε, αποθεώνοντάς τον παράλληλα για την εντιμότητά του.

Μαζί με τον Κώστα Μπράτσο, από την Κηφισιά αποχωρούν επίσης οι συνεργάτες του, Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος, Τριαντάφυλλος Οικονόμου και Γιάννης Αμανατίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μπράτσο και το επιτελείο του.

Στο σύντομο διάστημα που εργάστηκε στην Κηφισιά, ο Κώστας Μπράτσος προσέφερε πραγματικά πάρα πολλά στο σύλλογο. Σε όλα τα επίπεδα.

Χάρη στη δική του μεθοδικότητα, το πρόγραμμα και την σκληρή δουλειά, η Κηφισιά κατάφερε να αποκτήσει απτές πιθανότητες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και να παλέψει γι αυτή μέχρις εσχάτων στη διαδικασία των playouts.

Άπαντες στον σύλλογο αντιλαμβάνονται και αναγνωρίζουν την τεράστια προσπάθεια που έκανε ο Κώστας Μπράτσος, σε πλήρη και άριστη συνεργασία με το επιτελείο του, για την εξασφάλιση της παραμονής.

Ο υποβιβασμός δεν μειώνει στο ελάχιστο την εκτίμηση και τον σεβασμό με τον οποίο η ΠΑΕ Κηφισιά τον περιβάλλει.

Άνθρωποι σαν εκείνον πρέπει να έχουν θέση στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί το τιμούν απόλυτα με τον χαρακτήρα, την εργατικότητα, την εντιμότητα και την τεχνογνωσία τους.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά τον ευχαριστούν θερμά για όσα προσέφερε και του εύχονται κάθε καλό στη συνέχεια της καριέρας του».