STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Συνεργασία Ηλιόπουλου – Αλμέιδα για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ

12.06.24 | 14:55

Γράφει: Άκης Γεωργίου

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει ξεκινήσει αρκετά ζεστά την ενασχόληση του με την ΑΕΚ έχοντας καθημερινή παρουσία τόσο στη Νέα Φιλαδέλφεια και στα γραφεία της ΠΑΕ όσο και στις πρώτες διαδικαστικές επαφές που απαιτούνται, όπως η πρώτη γνωριμία που είχε με τον υφυπουργό αθλητισμού. Ο νέος μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα στελέχη της εταιρείας για θέματα που αφορούν τόσο τον αγωνιστικό σχεδιασμό όσο και τη στελέχωση.

Αγωνιστικός σχεδιασμός

Αυτό που προκύπτει σε ότι έχει να κάνει με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, είναι ότι θα εξελιχθεί όπως ξεκίνησε: Από τα ίδια πρόσωπα και με τα ίδια δεδομένα, τόσο από πλευράς οικονομικού όσο και σε ότι έχει να κάνει με την αξιολόγηση και με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει τον ίδιο κομβικό ρόλο σε αυτό, ως προς τις επιλογές που θα γίνουν. Στο κομμάτι του αγωνιστικού σχεδιασμού η ΑΕΚ πατάει το γκάζι προκειμένου να γίνουν οι πρώτες κινήσεις το συντομότερο δυνατό.

Στελέχωση ΠΑΕ

Σε ότι έχει να κάνει με τη στελέχωση της ΠΑΕ, μετά την άρνηση του Κώστα Κετσετζόγλου για τη θέση του συμβούλου επικοινωνίας, αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια φουλάρουν για τον αντικαταστάτη του. Με εξαίρεση την τοποθέτηση νέου συμβούλου επικοινωνίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν θα γίνει άλλη αλλαγή. Σκοπός του Μάριου Ηλιόπουλου είναι να πορευτεί η ΑΕΚ ως έχει σε επίπεδο στελέχωσης και οι πρώτες αλλαγές να γίνουν (αν γίνουν) σε δεύτερο χρόνο. Ανοιχτή πιθανότητα υπάρχει μόνο για την τοποθέτηση ενός συμβούλου της απόλυτης εμπιστοσύνης του νέου μεγαλομετόχου ο οποίος θα έχει μοναδικό αντικείμενο το κομμάτι του οικονομικού.

Πότε θα γίνει η συνέντευξη Τύπου

Σε ότι έχει να κάνει με τη συνέντευξη Τύπου, αυτό που προκύπτει ως πληροφόρηση είναι ότι ενδεχομένως να γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ολόκληρος ο οργανισμός ΑΕΚ έχει ανάγκη να μάθει το σχέδιο του νέου μεγαλομετόχου, να τον ακούσει να μιλάει για το όραμα του για τον σύλλογο και προφανώς δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο κομμάτι.