Φωτογραφία: Intime

Στίβος

Πέμπτη θέση για την Ντρισμπιώτη στην Καμπέρα

27.01.24 | 14:29

Η σεζόν για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη άνοιξε σήμερα στην μακρινή Αυστραλία. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του βάδην αγωνίστηκε σε μίτινγκ στην Καμπέρα και κατέλαβε την πέμπτη θέση στα 10.000 μ. βάδην με 44.39.83.

Η αθλήτρια έκανε μια προπονητική κούρσα ενόψει της συμμετοχής της σε λίγες ημέρες στο εθνικό πρωτάθλημα Αυστραλίας στα 20χλμ. βάδην.

Η Ντρισμπιώτη βρίσκεται από το τέλος του περασμένου έτους στο στην Αυστραλία, όπου όπως και πέρυσι έτσι και φέτος πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της δίπλα στον προπονητή της Μπρέντ Βάλανς.

Νικήτρια στο σημερινό αγώνα ήταν η δεύτερη στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης, Τζέμιμα Μοντάγκ (Αυστραλία) με 43.14.48 και ακολούθησαν οι Αρένας (Κολομβία) με 43.27.48 και Μπερέτα (Γαλλία) και 43.35.52.

Οι δηλώσεις της Ντρισμπιώτη

«Έχω μια μέρα που κατέβηκα από το βουνό και σήμερα ένιωθα σφιχτή και δεν είχα τη φρεσκάδα που θα ήθελα. Έμεινα από νωρίς χωρίς γκρούπ κι έτσι στη συνέχεια δεν είχα αθλήτριες δίπλα μου να με τραβάνε.

Δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένη από τον σημερινό μου αγώνα, ωστόσο η προετοιμασία μου μέχρι τώρα πηγαίνει καλά», είπε η αθλήτρια για τη σημερινή της εμφάνιση.

Η «χάλκινη» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης στα 35χλμ. βάδην θα διεκδικήσει το καλοκαίρι καλές παρουσίες τόσο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.